Verhalen van patiënten

Een verzameling verhalen van patiënten

Verhalen van patiënten

Meer dan alleen winst

Als de kwaliteit van leven wordt verbeterd van mensen met wie het niet zo goed gaat, is dat meer waard dan alleen winst. Dat geldt ook waar de medische hulpmiddelen worden geproduceerd: bij medi - voor mensen door mensen, waar voortdurend meningen en ideeën worden uitgewisseld met de gebruikers. Dat is de enige manier waarop we op suggesties en opmerkingen kunnen reageren, door te blijven streven naar verdere ontwikkeling en verbetering, voor die mensen die mogen verwachten dat onze producten hun kwaliteit van leven en prestaties zullen verbeteren.

"I feel better."

Als producent van medische hulpmiddelen richten we ons op hoe gebruikers en patiënten zich voelen met onze producten. Dankzij de feedback worden we geholpen om verder te kijken en herinnerd aan wat het doel is waarnaar we streven: het leven beter maken voor mensen.

Op de volgende pagina's leest u ontroerende verhalen over mensen die hun leven weer zelf kunnen bepalen ondanks hun chronische gezondheidsproblemen. Als onderdeel van hun behandeling werden ook producten van medi gebruikt.