Missie en visie

Bedrijfsfilosofie

Missie en visie

Wat betekent dit voor u?

medi levert een belangrijke bijdrage om mensen op een zonnige manier naar zichzelf en naar de wereld om zich heen te laten kijken. Zeker als de neiging bestaat om alle positieve dingen over het hoofd te zien, bijvoorbeeld door lichamelijke ongemakken.

Dit heeft medi tot haar bedrijfsfilosofie gemaakt. medi Nederland BV is, als onderdeel van de medi Holding GmbH, een financieel gezond bedrijf welke zich in een veranderende markt bevindt en levert als toonaangevende en innovatieve partner medische compressiekousen en aanverwante producten teneinde de kwaliteit van leven van de eindgebruiker te verbeteren.

medi Nederland BV is voor alle relaties, die het dagelijks middelpunt van al onze activiteiten zijn, dé partner. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij medi Nederland BV thuis voelt.

medi Nederland BV wil continuïteit en kwaliteit waarborgen door op een transparante, maatschappelijke, sociaal en financieel verantwoorde manier in te spelen op alle veranderingen, verwachtingen en behoeftes van de markt.